Tvrtka KADING d.o.o. nudi inženjerske usluge prilagođene potrebama klijenata.

U mogućnosti smo odgovoriti na većinu Vaših potreba na području:


 

Inženjerske usluge

3D modeliranje

3D modeliranje

Suvremeni CAD alati omogućavaju brži razvoj proizvoda, mogućnost izbjegavanja grešaka u proizvodnoj dokumentaciji kao i mogućnost provjere funkcionalnosti proizvoda već u fazi razvoja, na računalu, bez troškova izrade prototipa. Na taj način je moguće skratiti vrijeme potrebno da bi proizvod izbacili na tržište, tj. povećanje Vaše fleksibilnost u odnosu na sve veće zahtjeve tržišta. Tvrtka KADING d.o.o. Vam pruža usluge 3D modeliranja u naprednom alatu SolidWorks, bilo da se radi o kompletnom razvoju proizvoda ili o podršci Vašem razvojnom timu.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit


Proracuni

Proračuni

Kako bi ste osigurali da konstrukcija Vašeg proizvoda može izdržati opterećenja za koja je namijenjena potrebno je napraviti statičke i dinamičke proračune pojedinih dijelova konstrukcije. Naš tim Vam stavlja na raspolaganje svoje dugogodišnje iskustvo stečeno na razvoju zahtjevnih uređaja u mobilnoj industriji.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit


Izrada FEM analize

FEM analiza

Pri konstrukciji najzahtjevnijih proizvoda kod kojih postoji potreba za optimizacijom konstrukcije u cilju smanjenja mase ili povišenih opterećenja potrebno je izvršiti analizu konačnih elementa tzv. FEM analizu. Nabavkom softwarskog paketa SolidWorks Premium u mogućnosti smo Vam ponuditi usluge i na području FEM analize. Naš tim Vam stavlja na raspolaganje svoje dugogodišnje iskustvo stečeno na razvoju zahtjevnih uređaja u mobilnoj industriji.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit


Izrada 2D nacrta

Izrada 2D nacrta

Logičan slijed u procesu razvoja proizvoda je da je nakon razrade ideje i provjere funkcionalnosti uređaja, provjere mehaničkih karakteristika konstrukcija te optimizacije dijelova u cilju smanjenja mase ili povećanja nosivosti, potrebno napraviti proizvodnu dokumentaciji prema kojoj će ti isti dijelovi biti proizvedeni. Kvalitetna izrada 2D nacrta i prilagođavanje konstrukcije raspoloživim tehnološkim postupcima, omogućava da se proizvod proizvede efikasno, bez nepotrebnog škarta i u relativno kratkom roku. Bez dobrih nacrta, nema ni dobrog i profitabilnog proizvoda. U mogućnosti smo Vam ponuditi svoje usluge na području izrade 2D nacrta, neovisno da li se radi o kompletnom razvoju proizvoda ili kao podršku Vašem razvojnom timu.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit


Reverzibilno inzenjerstvo

Reverzibilno inženjerstvo

Ponekad je potrebno izvršiti proizvodnju dijelova na temelju uzoraka originalnih dijelova. Posebno je to izraženo u slučajevima kada rezervni dijelovi nisu raspoloživi ili se vrlo dugo čeka na isporuku rezervnih dijelova, tj. prilikom reparatura i najčešće godišnjih održavanja postrojenja i uređaja. U takvim slučajevima je potrebno napraviti zamjenske dijelove koji će imati jednake ili vrlo slične karakteristike originalnim dijelovima. Odabir materijala, pravilno „snimanje“ originalnih dijelova, te odabir tehnoloških procesa za proizvodnju zamjenskih dijelova zahtjeva specifična znanja i vještine.

Tvrtka KADING d.o.o. i njen tim inženjera stavlja Vam na raspolaganje svoje dugogodišnje iskustvo. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit


CAD CAM programiranje

CAD/CAM programiranje

U današnje vrijeme sve više proizvodnih tvrtki prelazi na suvremene strojeve za obradu, upravljane CNC sustavima. Takvi strojevi omogućavaju kvalitetniju i bržu izradu dijelova, bolje režime rada te postizanje veće preciznosti. To zahtjeva da se naprave određeni upravljački programi za proizvodnju pojedinih dijelova. U tu svrhu postoje različiti CAD/CAM alati koji omogućavaju izradu programa na računalu, simulaciju izrade te korekciju eventualnih propusta. Tvrtka KADING d.o.o. i njen tim inženjera stavlja Vam na raspolaganje svoje dugogodišnje iskustvo.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit