Tvrtka KADING d.o.o. je u mogućnosti ponuditi i ostale usluge prilagođene potrebama klijenata.

U mogućnosti smo odgovoriti na većinu Vaših potreba na području:

 


 

Ostale usluge

 

Konzultantske usluge

Konzultantske usluge

Tvrtka KADING d.o.o. u mogućnosti Vam je pružiti konzultantske usluge na području certificiranja proizvoda, uvođenja novih tehnologija, optimizacije proizvodnje, uvođenja raznih tehnoloških normi (npr. priprema dokumnetacije za certifikaciju zavarivanja i sl.), uvođenja CNC tehnologija, sustava osiguranja kvalitete i itd.. Naše dugogodišnje iskustvo na navedenim poslovima garancija su da ćete izgraditi temelje sustava na način da Vaš uređaj bude siguran i pouzdan za krajnjeg korisnika, da Vaša proizvodnja bude optimizirana na najbolji mogući način te da povećate Vašu efikasnost. Osim konzultantskih usluga na području certifikacije, u mogućnosti smo Vam pružiti i usluge na području optimizacije proizvodnje, uvođenja sustava osiguranja kvalitete i sl.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pošalji upit


Administrativne usluge

Administrativne usluge

Potrebna Vam je pomoć oko izrade troškovnika, normativa, pronalaženja potencijalnih dobavljača ili sl., slobodno nam se obratite. Tvrtka KADING u mogućnosti Vam je pružiti administrativne usluge po vrlo pristupačnim cijenama zadržavajući pritom visoke kriterije profesionalnosti i kvalitete izvršenih usluga.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

 

Pošalji upit

Priprema markentiskih materijala

Priprema marketinških materijala

Dobar dizajn, pouzdana konstrukcija i dugotrajnost Vaših uređaja samo su jedna od predispozicija da bi Vaša tvrtka pristupila zahtjevnom tržištu. Kako bi kupci prepoznali benefite korištenja Vaših proizvoda bitno je izraditi dobre marketinške materijale koji će potencijalnim kupcima približiti sve prednosti uređaja koje im nudite, kako sa tehničkog / funkcionalnog aspekta tako i sa aspekta povećanja efikasnosti i same isplativosti njihove investicije. U mogućnosti smo Vam ponuditi naše usluge na području pripreme marketinških materijala, bilo kroz njihov dizajn ili kroz konzultantske usluge pri izradi koncepta.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem.

 

Pošalji upit