fbpx

O nama

Tvrtka KADING d.o.o. osnovana je 2013. godine. Misao vodilja osnivača i vlasnika tvrtke je da se tržištu ponude jedinstvene inženjerske usluge na području razvoja, ispitivanja i certifikacije proizvoda.

Naš tim okuplja iskusne inženjere s dugogodišnjim iskustvom i dokazanim rezultatima na području razvoja i vizualizacije proizvoda, izrade tehničke dokumentacije i certifikacije proizvoda. Iskustvo u vođenju projekata, pristupu samom procesu razvoja proizvoda, u ispitivanju i certificiranju, te tehničkoj podršci prodajnim procesima omogućuju nam da samom razvojnom procesu pristupimo gledajući širu sliku.

Sve navedeno garantira našim klijentima da će njihov proizvod biti optimalno dizajniran za namijenjenu aplikaciju ali i za proizvodnju, montažu i održavanje.

Kroz dosadašnji rad naučili smo da su orijentiranost na klijenta, brzina i kvaliteta usluge te inovativnost i fleksibilnost ono što izdvaja našu tvrtku u odnosu na konkurenciju.

Kontinuirano ulaganje u vlastiti napredak te prilagođavanje tržišnim uvjetima pristup je koji nastavlja graditi našu reputaciju iz godine u godinu.

Orijentiranost na klijente

Svjesni smo da su klijenti razlog našeg uspjeha u poslovanju, zbog čega smo iznimno predani slušanju, identifikaciji njihovih potreba te pružanju rješenja.

Izvrsnost

Pružiti kvalitetu, po konkurentnoj cijeni i unutar dogovorenih rokova, osnovni su nam ciljevi u svakom projektu na kojem radimo.

Otvorenost i fleksibilnost

Otvoreni smo za promjenu i nove ideje naših zaposlenika, kupaca i drugih. Istražujemo nove načine da kontinuirano razvijamo naše poslovanje kroz timski rad.

Inovativnost

Dijelimo zajedničku strast za kontinuiranim pronalaženjem učinkovitijih načina pružanja vrijednosti našim klijentima i poboljšanju načina na koji interno djelujemo. Kontinuirano poboljšanje i ulaganje u nove tehnologije naša je kultura.

Cilj nam je izgraditi snažna partnerstva temeljena na povjerenju, osiguravajući sigurnost, pouzdanost i učinkovitost uz usmjerenost prema klijentima i pronalaženje inovativnih načina pružanja velike vrijednosti kako bi zadovoljili Vaše potrebe.

Bilo da ste potencijalni kupac s izazovnim projektom, postojeći klijent koji pregledava naše najnovije vijesti, partner ili budući zaposlenik koji traži nove mogućnosti, vjerujem da ćete ovdje pronaći ono što tražite.

Progresivno razmišljanje i kreativni pristup omogućuju nam isticanje iz gomile. Ponosan sam na posao koji radimo u Kadingu, pridržavajući se najviših standarda u našoj industriji, uz savršeni zapis sigurnosti i stalnu potragu za poboljšanjem učinkovitosti rada.

Slobodno nam se obratite za sve dodatne informacije.

Domagoj Brlošić

Direktor, Kading

Zadovoljstvo klijenata temeljeno na kvalitetnoj, učinkovitoj i brzoj usluzi te partnerskom odnosu.

Zadovoljstvo zaposlenika i vlasnika koje se iskazuje u stvaralačkom i stimulativnom radnom okolišu, njegovanju vrednota, dobrih međuljudskih odnosa, slijeđenju ciljeva i financijskoj sigurnosti.

Svojim uslugama nadmašiti zahtjeve klijenata.

CSWP Certificate

Razvoj i certifikacija proizvoda 81%
Izrada proizvodne dokumentacije 81%
Korištenje SolidWorks alata (SW, PDM) 92%
Mogućnost podrške sa drugim CAD sustavima (SolidEdge, Catia, AutoCAD, Inventor) 90%
CAD/CAM programiranje 93%
Izrada uputa i kataloga 87%
Konstrukcija alata i naprava 80%
Dizajn hidrauličkih sustava 78%
Optimizacija i automatizacija proizvodnje 83%