fbpx

Prednji kranski perač FCW

FCW_6

Prednji kranski perač namijenjen je za čišćenje cestovnih tunela, prometnih znakova, cestovnih sigurnosnih ograda, ograda protiv buke i vertikalnih zidova. Ugrađuje se na vozila opremljena s prednjim priključnom pločom u skladu s EN 15432-F1 (drugi prihvati mogući na upit) i sa standardnom hidraulikom u skladu sa EN15431.

U osnovnoj verziji, uređaj je opremljen sa rampom za pranje ceste i dodatnom rampom za pranje znakova i cestovnih tunela. Dodatno uređaj može biti opremljen sa vlastitom visokotlačnom pumpom za vodu tako da korisnik može koristiti vlastiti rezervoar za vodu (npr. tankovi posipača soli), ili se može naručiti kao komplet koji se sastoji od rezervoara za vodu i prednjeg kranskog perača.

FCW_2

Upravljačka jedinica sa ergonomski oblikovanom upravljačkom palicom ugrađuje se u kabinu vozila te omogućuje jednostavno upravljanje svim funkcijama uređaja. Korisnik na upravljačkoj jedinici ima mogućnost odabira moda rada na način da odabire s kojom rampom želi raditi, te ima mogućnost regulacije protoka vode.

Standardna površinska zaštita je kombinacija RAL 2011 / RAL 7015 / RAL 3020 dok su ostali RAL-ovi mogući prema specijalnom zahtjevu klijenta.

FCW_4

ŽELITE SAZNATI VIŠE?
JAVITE NAM SE!

Odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja i ponuditi Vam individualno rješenje prilagođeno Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem.