Rampa za pranje WB

WB_4

Rampa za pranje namijenjena je za čišćenje prometnih površina (cesta, nogostupa, parkirališta) i polijvanje gradilišta kako bi se spriječilo podizanje prašine. Ugrađuje se na vozila opremljena s prednjim priključnom pločom u skladu s EN 15432-F1 (drugi prihvati mogući na upit) i sa standardnom hidraulikom u skladu sa EN15431.

U osnovnoj verziji, uređaj je opremljen sa rampom za pranje ceste i prihvatnom pločom za ugradnju na vozilo, cilindrima za zakretanje lijevo / desno i podizanje / spuštanje  rampe. Dodatno uređaj može biti opremljen sa vlastitom visokotlačnom pumpom za vodu tako da korisnik može koristiti vlastiti rezervoar za vodu (npr. tankovi posipača soli), ili se može naručiti kao komplet koji se sastoji od rezervoara za vodu i rampe za pranje.

WB_3

Upravljačka jedinica sa ergonomski oblikovanom upravljačkom palicom ugrađuje se u kabinu vozila te omogućuje jednostavno upravljanje svim funkcijama uređaja. Korisnik na upravljačkoj jedinici  ima mogućnost regulacije protoka vode.

Standardna površinska zaštita je kombinacija RAL 2011 / RAL 7015 / RAL 3020 dok su ostali RAL-ovi mogući prema specijalnom zahtjevu klijenta.

WB_2
WB_1

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

JAVITE NAM SE!

Odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja i ponuditi Vam individualno rješenje prilagođeno Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem.